Mooqz sponsort empowerment initiatieven voor vrouwen

Mooqz is samen met partners de samenwerking aangegaan om vrouwen meer exposure en erkenning te geven.

Op 8 maart 2021 was het Internationale vrouwendag.
De viering van deze dag wordt in andere landen groots opgepakt en krijgt veel aandacht. Toch zien we dat er in Nederland weinig aandacht wordt besteed aan deze movement. Om hier verandering in te brengen heeft Mooqz de handen ineen geslagen met diverse partijen.

Samen zorgen we voor de verandering die willen zien!

Partners:
Om de missie omtrent deze movement te realiseren is er opzoek gegaan naar organisaties die op welke manier dan ook via hun platform aandacht besteden aan het empoweren en inspireren
van vrouwen.

Ben je betrokken bij een organisatie gericht op vrouwen? Wil je via jouw platform (bijv; YouTube, online convo) vrouwen in de schijnwerpers? Dan komen wij graag in contact met jou.

Mooqz sponsort empowerment cadeaus:
Als sponsor heeft Mooqz enkele items uit het assortiment beschikbaar gesteld. Deze items zijn onderdeel van de “bosslady collectie”, die vanaf mei 2021 online beschikbaar komt.

De motivatie poster was hierbij één van de items. Naast dat mooqz diverse inspirerende posters in het assortiment heeft, zijn enkele hiervan speciaal gericht op vrouwen die meer succes in het leven nastreven. Met deze posters en inspirerende teksten geven wij ze een dagelijkse inspiratie boost. We weten namelijk allemaal dat de juiste quote op het juiste moment ervoor kan zorgen
dat we de energie krijgen om stappen te nemen en over te gaan tot actie, vertelt de salesmanager.

Bekijk de bosslady collectie

Andere items die beschikbaar werden gesteld komen uit de “inspirerende quote kussens” collectie. Deze kussen zijn naast een blikvanger voor in je huis, ook een mooie dagelijkse inspiratiebron.

 


Bekijk de quote kussen collectie

Share deze post voor meer awareness